Sento hesabını silme
Son güncelleme: 29 Ekim 2026
Sento hesabını ve hesabına bağlı bütün verileri istediğin an, kimseye sormadan kendin silebilirsin. Silme anında olur ve geri alınamaz.
Uygulamadan
- Sento'yu aç ve alttan Hesabım'a dokun.
- En alttaki Hesabı sil'e dokun.
- Şifreni yaz ve onayla.
Uygulama telefonunda yoksa
Uygulamayı yeniden yüklemen gerekmez. Herhangi bir tarayıcıda sento.website'ı aç, kullanıcı adın ve şifrenle giriş yap, sonra yukarıdaki adımları izle.
sento.website'ı açŞifreni unuttuysan
Gizli soru kurduysan giriş ekranındaki "Şifremi unuttum" ile yeni şifre koyup hesabını silebilirsin. Kurmadıysan hesabına hiç girme: 30 gün boyunca hiç kullanılmayan hesap bütün verileriyle birlikte kendiliğinden silinir. Yardım için sentomessage@gmail.com adresine kullanıcı adınla yazabilirsin.
Neler silinir
- Hesabın, şifre özetin ve gizli sorun.
- Bütün cihazlarındaki oturumlar ve bildirim kayıtları.
- Kişi listen, takma adların, favorilerin ve engel listen.
- Gönderdiğin ve sana gelen mesajlar, dosyaları, tepkilerin ve oyların.
- Grup üyeliklerin. Kimsenin kalmadığı gruplar da silinir.
Neler kalır
- Başkası aynı adı alıp seni taklit edemesin diye kullanıcı adının geri çevrilemeyen özeti. Adın kendisi tutulmaz.
- Kötüye kullanımı önleyen kısa süreli sayaçlar (en fazla 24 saat) ve barındırma sağlayıcısının teknik kayıtları; bunlar kısa süre sonra kendiliğinden silinir.
Ayrıntılar: Gizlilik politikası.